Universidad de Costa Rica
Sobre Kérwá
Acceso Abierto
Cómo Depositar
Políticas
Contacto
Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
Kérwá Home
Investigación
Ciencias agroalimentarias
Tecnología en Alimentos
View Item
Kérwá Home
Investigación
Ciencias agroalimentarias
Tecnología en Alimentos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Galletas de frijol: Fuente de hierro, proteína, fibra y potasio
artículo original
View/
Open
34_pdfsam_revista_crisol_12.pdf (275.0Kb)
Date
2004
Author
Fonseca Calvo, María Eugenia
Metadata
Show full item record
Abstract
El artículo muestra una alternativa para consumir frijoles. Muestra las galletitas elaboradas a base de frijoles, banano y arroz, que además de ser sabrosas, proveerán de proteína, fibra y potasio a quien las consuma
URI
https://hdl.handle.net/10669/836
http://odi.ucr.ac.cr/publicaciones-crisol/revista-crisol.html
Collections
Tecnología en Alimentos
[403]
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Costa Rica
Search DSpace
This Collection
Browse
All of Kérwá
Communities & Collections
Titles
Authors
Subjects
Procedence
Type
This Collection
Titles
Authors
Subjects
Procedence
Type
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics