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Evaluación de la aceptación por consumidores de un bocadillo de pejibaye (Bactris gasipaes) y estudio de su potencial como alimento funcional
Evaluation of consumer's acceptance of a peach palm snack (Bactris gasipaes) and determination of its potential as a functional food 

López Calvo, Rebeca; Pérez Carvajal, Ana Mercedes; Ivankovich Guillén, Carmen Isabel; Calderón Villaplana, Sandra; Pineda Castro, María Lourdes (2015)
El objetivo del estudio fue evaluar la aceptación de 4 formulaciones de un bocadillo de pejibaye combinado con harina de maíz, por consumidores; así como determinar su potencial como alimento funcional. Se evaluó el agrado ...
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Physicochemical and antioxidant composition of fresh peach palm (Bactris gasipaes Kunth) fruits in Costa Rica
Composição físico-química de frutos de pupunha (Bactris gasipaes Kunth) na Costa Rica 

Rojas Garbanzo, Carolina; Pérez Carvajal, Ana Mercedes; Vaillant Barka, Fabrice; Pineda Castro, María Lourdes (2016)
The variability of the physicochemical composition, carotenoid and polyphenol contents and hydrophilic antioxidant capacity of fresh peach palm (Bactris gasipaes) fruit was studied with a view to its exploitation as a ...
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Características fisicoquímicas y sensoriales de helados de leche caprina y bovina con grasa vegetal.
Physicochemical and sensory characteristics of goat and cow milk ice cream made with vegetable fat. 

Chacón Villalobos, Alejandro; Pineda Castro, María Lourdes; Jiménez Goebel, Cristina (Universidad de Costa Rica, 2015)

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Pineda Castro, María Lourdes (3)
Pérez Carvajal, Ana Mercedes (2)Calderón Villaplana, Sandra (1)Chacón Villalobos, Alejandro (1)Ivankovich Guillén, Carmen Isabel (1)Jiménez Goebel, Cristina (1)López Calvo, Rebeca (1)Rojas Garbanzo, Carolina (1)Vaillant Barka, Fabrice (1)Typeartículo científico (3)Procedence
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