Universidad de Costa Rica
Sobre Kérwá
Acceso Abierto
Cómo Depositar
Políticas
Contacto
Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
Kérwá Home
Investigación
Ciencias agroalimentarias
Tecnología en Alimentos
View Item
Kérwá Home
Investigación
Ciencias agroalimentarias
Tecnología en Alimentos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Queso Turrialba Fresco Tradicional: Guía de puntos clave para la constitución de un panel entrenado que evalué la calidad sensorial
informe
View/
Open
Versión final (9.758Mb)
Date
2017
Author
Fallas Rodríguez, Pilar
Víquez Barrantes, Diana
Cubero Castillo, Elba María
Cordero García, Marcia
Cortés Muñoz, Marianela
Metadata
Show full item record
Abstract
Esto documento presenta los puntos claves para establecer un panel entrenado que evalúe la calidad sensorial del queso Turrialba Fresco Tradicional
URI
https://hdl.handle.net/10669/75397
Collections
Tecnología en Alimentos
[399]
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NoDerivatives 4.0 Internacional
Search DSpace
This Collection
Browse
All of Kérwá
Communities & Collections
Titles
Authors
Subjects
Procedence
Type
This Collection
Titles
Authors
Subjects
Procedence
Type
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics