Universidad de Costa Rica
Sobre Kérwá
Acceso Abierto
Cómo Depositar
Políticas
Contacto
Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
Browsing Tecnología en Alimentos by Author
Kérwá Home
Investigación
Ciencias agroalimentarias
Tecnología en Alimentos
Browsing Tecnología en Alimentos by Author
Kérwá Home
Investigación
Ciencias agroalimentarias
Tecnología en Alimentos
Browsing Tecnología en Alimentos by Author
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Browsing Tecnología en Alimentos by Author
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Go
Order:
ascending
descending
Results:
5
10
20
40
60
80
100
Update
Now showing items 21-40 of 40
ascending
descending
5
10
20
40
60
80
100
Authors Name
Rodríguez Monroy, Mario
[1]
Rodríguez Salas, Teresita
[2]
Rodríguez Salazar, Massiel Vanessa
[1]
Rodríguez Sánchez, César Augusto
[1]
Rodríguez Sibaja, Ana María
[5]
Rodríguez Vallejos, Evelyn Tatiana
[2]
Rodríguez Vargas, Carolina
[1]
Rodríguez, I.
[1]
Rodríguez, T.
[1]
Rojas Abarca, Esteban Jesús
[1]
Rojas Acosta, María Belén
[1]
Rojas Bourrillón, Augusto
[4]
Rojas de Miguel, Gabriela
[1]
Rojas Garbanzo, Carolina
[3]
Rojas Vargas, María Daniela
[1]
Román Lara, Raquel
[1]
Rosales López, María del Pilar
[1]
Rubio, Fernando
[1]
Ruiz Pacheco, Pamela
[1]
Ruiz, Juan J.
[1]
Search DSpace
This Collection
Browse
All of Kérwá
Communities & Collections
Titles
Authors
Subjects
Procedence
Type
This Collection
Titles
Authors
Subjects
Procedence
Type
My Account
Login
Register